חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

משטרת ישראל/ תחנת נתניה נ' חרדוןמ"י 64846-01-14 משטרת ישראל/ תחנת נתניה נ' טל

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום פתח תקווה
64849-01-14
3.2.2014
בפני :
מרב גרינברג

- נגד -
:
משטרת ישראל/תחנת נתניה
:
1. אלעד חרדון
2. שי לוי

החלטה,החלטה,החלטה,החלטה,החלטה

החלטה

לא מצאתי טעם של ממש להפרדה בין שני הדיונים ועל כן אני מורה על איחוד הדיון של החשודים אלעד חרדון וברוך טל.

ניתנה והודעה היום ג' אדר תשע"ד, 03/02/2014 במעמד הנוכחים.

מרב גרינברג, שופטת

החלטה

חומר החקירה מונח בפני בית המשפט ובית המשפט בוחן את חומר החקירה של חשוד זה ביחס לחשודים אחרים שמציין ב"כ החשוד בחקירותיו.

ניתנה והודעה היום ג' אדר תשע"ד, 03/02/2014 במעמד הנוכחים.

מרב גרינברג, שופטת

החלטה

אסתפק בתשובת ב"כ המבקשת.

ניתנה והודעה היום ג' אדר תשע"ד, 03/02/2014 במעמד הנוכחים.

מרב גרינברג, שופטת

החלטה

עיינתי בבמ/1 סעיף 6, ומצאתי תשובה לשאלת ב"כ החשוד 1. ניתן לומר כי במסגרת הארכת המעצר הקודמת בוצעו פעולות מול חשודים אחרים אך הן לא הפעולות המרכזיות שמתבקשות בהארכת המעצר הנוספת.

ניתנה והודעה היום ג' אדר תשע"ד, 03/02/2014 במעמד הנוכחים.

מרב גרינברג, שופטת

החלטה

בפניי בקשה להארכת מעצר שניה בעניינם של החשודים אלעד חרדון וברוך טל. מעצרם הוארך לראשונה ביום 31.1.14 על ידי כב' השופטת רבינוביץ'-ברון עד להיום.

העבירות המיוחסות לחשודים הנן עבירות על פקודת הסמים, כאשר נציג המבקשת מיקד את טיעוניו באשר להארכת המעצר השניה בפעולות הקשורות בעבירה של סחר בסם. אין מחלוקת כי סמים נתפסו בדירתו של החשוד חרדון כאשר החשוד טל היה נוכח באותה עת בדירה יחד עם מעורבים אחרים, חלקם שוחררו.

עיינתי בבמ/1 וכן בעיקרי חומר החקירה ונחה דעתי כי קיים חשד סביר הקושר את החשודים לביצוע העבירות המיוחסות להם. יחד עם זאת, החשד הסביר לא התעבה במידה הראויה מהארכת המעצר הקודמת, ולא בכדי ציין נציג המבקשת כי החקירה לא התקדמה כפי שציפו.

באשר לעילת המעצר, הרי טיבן של העבירות מקים עילת מעצר של מסוכנות והעובדה שמדובר בחקירה רבת מעורבים מקימה עילת מעצר של שיבוש.

לאחר ששמעתי טיעוני ב"כ הצדדים ועיינתי בעיקרי חומר החקירה ובפעולות המנויות בבמ/1, מצאתי להעתר באופן חלקי לבקשת המבקשת. יוער כי על היח' החוקרת לעשות מאמצים על מנת לקדם את החקירה ולהתכנס לקראת סיומה. בשלב זה, לא מצאתי לנכון לבחון חלופת מעצר.

אשר על כן, הנני מורה על הארכת מעצר החשודים עד ליום 5.2.14, בשעה 14:00.

ניתנה והודעה היום ג' אדר תשע"ד, 03/02/2014 במעמד הנוכחים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>